100-årskampanj

Kemetyl - En del av den svenska historien

Nu firar vi att Kemetyl fyller 100 år! Det uppmärksammar vi genom en T-Guld kampanj där vi har klätt våra originalprodukter i guldkostym. T-Guld kommer i begränsad upplaga och säljs endast under år 2018. De produkter som ingår i T-Guld är: T-Röd 1L, T-Gul Tändvätska 1L, T-Blå Spolarvätska 3L och T-Grön Kallavfettning 1L.

T-Röd är en året runt produkt och är den första av guldprodukterna att anlända till butik. T-röd används som bränsle, fläckborttagning och rengöring. Under tidig vår, då grillsäsongen startar, kommer Kemetyl T-Gul tändvätska. Under våren kommer även T-grön Kallavfettning ut i butikerna. Den sista av Guldprodukterna att komma ut i butik är T-Blå färdigblandad spolarvätska -18 grader 3 L och den kommer till vintern när det är spolarvätskans högsäsong.

Dessa produkter kommer att lanseras med kampanjen ”It´s T-Time”, där vi visar på olika problem som kan uppstå och där en T-produkt hjälper dig att lösa ett typiskt vardagsproblem, då är det ”T-Time”.

De klassiska T-produkterna har länge använts som problemlösare i vardagliga situationer. För att ge dig tips om hur du kan använda våra produkter kommer vi att uppdatera vår Facebooksida ”Vardagstips från Kemetyl” med vardagstips varje vecka och Throw Back Thursday ger dig en nostalgitripp i Kemetylhistorien.

För att läsa mer om Kemetyls historia >>