För återförsäljare

Vi vill att du skall kunna känna dig trygg när du väljer att handla av oss. För oss innebär trygghet att du får säkra produkter som uppfyller gällande lagstiftning och krav. Att produkterna håller hög kvalitet så att dina kunder kan lita på att produkterna gör det de skall. Vår gröna märkning vägleder dig och konsumenterna till ett val som är bättre för miljön.

Trygghet innebär också att alla hos oss jobbar för att produkterna skall levereras i tid och att du inte behöver stå utan produkt i hyllan. Vi vågar påstå att vi tillhör de bästa i branschen när det gäller leveranssäkerhet och vår målsättning är att bli ännu bättre.

I vår produktportfölj finns kända svenska varumärken såsom T-Röd®, T-Gul®, T-Blå® och T-Grön® – produkter som konsumenterna känner igen och efterfrågar. Det ökar dina möjligheter till god lönsamhet och det gör också säljarbetet lättare. Vår kundtjänst och säljare hjälper dig att hitta rätt. Tveka inte att höra av dig när du behöver hjälp.

Kundtjänst
kundtjanst@kemetyl.com
Tel.nr 08-504 10 100

Key Account Manager Detaljhandel
Peter Elmquist
peter.elmquist@kemetyl.com
Tel.nr 08-510 61 535

Försäljningschef konsumentprodukter
Peter Elmquist
peter.elmquist@kemetyl.com
Tel.nr 08-510 61 535

Våra kundlöften

  • Leveranssäkerhet – Vi håller din verksamhet igång. Vår leveranssäkerhet har en stark trendutveckling tack vare arbete med intern effektivitet och produktionsplanering. Vår långsiktiga ambition är att komma så nära 100 % som möjligt. Vi anser att du förtjänar den högsta möjliga leveranssäkerhet och produkttillgänglighet. Det är därför vi har satt upp en försörjningskedja baserat på flera råvarukällor, flera produktionsanläggningar och ett backupsystem för produktionskapacitet. Toppa detta med ett effektivt, flexibelt och noggrant logistiksystem där vi alltid kommer att göra vår del för att din verksamhet skall flyta på så smidigt som möjligt.
  • Produktutbud - Vi hjälper dig att på bästa sätt använda våra produkter. Vi vill att du ska kunna hitta de produkter du behöver när du kommer till oss. Det är därför vi har optimerat vårt produktsortiment byggt på vår långa erfarenhet av kundrelationer inom olika områden. Det innebär att vi erbjuder det mest relevanta utbudet av produkter och förpackningar. Det innebär också att vi kan ge råd om vilka produkter som är bäst i ditt fall. Skulle det behövas, kan vi anpassa våra beprövade lösningar till dina specifika krav.
  • Produktkvalitet - Vi levererar produkter som du kan lita på. Vi vill att du alltid ska kunna lita på våra produkter, både innehållet och förpackningen. Det är därför vi har utformat ett produktionssystem som är både pålitligt och flexibelt. Med processer som garanterar förutsägbar kvalitet, uppfyller vi dina krav och specifikationer enligt högsta standard och enligt de krav som ställs från myndigheter.
  • Gröna produkter – Vi bryr oss om hållbarhet. Vår målsättning är att bli Nordens ledande leverantör av klimatsmarta kemiska produkter med minsta möjliga miljöpåverkan. För att hjälpa dig och dina kunder att välja klimatsmarta produkter, har vi utvecklat en egen symbol som vi sätter på produkter som uppfyller vissa kriterier. 

 Produktionsanläggning

Det svenska företagets produktionsanläggning, sälj, administration och huvudkontor ligger i Jordbro och våra tankterminaler ligger i Södertälje hamn. I Jordbro produceras i huvudsak olika etanolbaserade produkter, tändvätskor och alkylatbensin. Vi fyller allt från 300 millilitersflaskor upp till fat och IBC och kan även erbjuda tankbilsleveranser av flera produkter. Företaget är ISO certifierat enligt ISO 9000/14001.

 Allmänna leveransvillkor

Senaste versionen av Allmänna leveransvillkor hittar du här:

 leveransvillkor-20150407.pdf