Kemetyl Kaross och däck

Kaross och däck

Kemetyl säljer flera produkter för bilens kaross och däck. Vi har bra avfettningsmedel som det klassiska varumärket Kemetyl T-Grön®. T-Grön® Kallavfettning  säljs färdigblandad både på flaska med spraypistol och på flaska och dunk med kapsyl. 

Kom ihåg att tvätta bilen med ett bra avfettningsmedel. Med Kemetyls produkter avfettar du karossen när du ska tvätta din bil för hand eller med högtrycksspruta. Använd t.ex. vår produkt Kemetyl T-Grön® Kallavfettning när du tvättar bilen inför vårrengöringen eller när du skall skifta till vinterdäck. Med ett bra avfettningsmedel försvinner smuts, avlagringar av asfalt, tjära, olja och fett.

Rengöring av bilens kaross och däck med avfettningsmedel gör din bil bättre skyddad mot rostangrepp än om den vore smutsig. Efter varannan till var tredje tvätt bör bilens lack även behandlas med vax.

Kemetyl har även ett avfettningsmedel som är bättre för miljön. Det är ett vattenbaserat avfettningsmedel för bilar, båtar och i hemmet - T-Grön® Natur miljöavfettning. Vår miljöavfettning är biologiskt nedbrytbar och är anpassad för att tvätta bilen med under sommarhalvåret.